Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, August 27, 2013

Peguam Cina Chauvinist Bantah Pendakwaan Alvin & Vivian Hina Islam Atas Alasan Hak Kebebasan Bersuara# VIDEO INSIDE!!Apabila mereka menghina kita umat Islam maka dikatakan mereka punya hak asasi Manusia. Apa sahaja yang mereka ungkapkan dalam menghina Islam tidak boleh diambil tindakan kerana Hak Asasi Manusia memberikan mereka kebebasan untuk bersuara. Lihat video dibawah ini:Jelas bahawa Alvin dan Vivian belum lagi dan sememangnya mereka tidak pernah memohon maaf ke atas umat Islam di atas kebiadapan mereka dalam menghina umat Islam pada bulan Ramadhan yang lalu. Kenyataan peguam Alvin dan Vivian yang mempertikai pihak pendakwa dengan alasan yang cukup cukup jijik iaitu Alvin dan Vivian mempunyai hak dalam kebebasan bersuara.Umat Islam khusunya orang Melayu harus sedar bahawa puak puak Cina Chauvinist ini akan mengambil kesempatan diatas apa sahaja isu ada. Jelas dan nyata Alvin dan Vivian menghina umat Islam malah mereka berdua juga mengakui yang mereka menghina umat Islam namun kini mereka menafikan kesalahan yang telah dilakukan.

Bila lagi orang Melayu khusunya umat Islam akan sedar permainan jahat bangsa tak bermaruah Cina Chauvinist?


Baca seterusnya : di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.