Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 14, 2013

Gadis Hilang DARA Meroyan Dalam Twitter ADUHAI Anak Melayu !!


ADUHAI ANAK BANGSAKU!!!

Semakin bingung dengan sikap orang Melayu terutama anak-anak muda sekarang. Budaya dan pegangan agama sekarang hanya sekadar nama. Maaf andai ada pihak-pihak kurang senang dengan kenyataan ini tetapi ia adalah realiti yang sdang berlaku dan terus berlaku.

Di b awah adalah 'print screen' kenyataan seorang anak gadis bernama Baby Diana dalam akaun twitternya apabila di tinggalkan teman lelaki setelah DARAnya di ragut.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.