Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, August 15, 2013

FUCK ALL MALAY DOG
Anjing seperti Robert Loft  ini hanya berani berselindung di sebalik ikon. Menyalak tidak berkesudahan kerana dia tahu tindakan Suruhajaya Komunikasi dan Multimedia  Malaysia bukan sepantas kilat.

Kenyataan dicatatkan di laman sosial itu ternyata mampu mengeruhkan  hubungan antara kaum di Malaysia.

Tetapi tidak mengapa, orang Melayu  memang diketahui  terlalu  kaya dengan kesabaran.

Cakaplah apa pun :)

Melayu ramai juga maki Melayu. Melayu juga bertelagah sesama Melayu berikutan perbezaan kepercayaan politik.


Baca seterusnya : Mazidul


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.