Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, August 29, 2013

IDRIS HARON TERUS MENGGANAS ! INILAH CALON KETUA PEMUDA UMNO YANG MELAYU NAK !

Idris Haron, calon kapabel yang berkualitikan otak melayu terus menusuk jiwa para pencinabeng.
sebelum ini idris haron kuatkuasakan undang-undang mengenai penjualan babi secara terbuka oleh peniaga cinabeng.. undang-undang ini cukup kasi pencinabeng bengang.

Semalam , bersama Menteri Pertanian Idris Haron meluluskan lagi kawasan untuk PARA NELAYAN,PETANI DAN PENTERNAK BANGSA MELAYU untuk berniaga direct tanpa orang tengah.

Orang tengah dalam kamus melayu, adalah cinabeng yang mengambil untung hasil kederat lelah melayu.

Dah 100 hari dah lepas PRU 13.

Tak payah apologetik dan ketagih dengan undi cinabeng lagi.

masanya kita ganyang.
kuatkan islam , kuatkan melayu !

IDRIS HARON SOSOK UNTUK KETUA PEMUDA UMNO MALAYSIA !

Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.