Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, August 26, 2013

HOT NEWS !!! 'APA LAGI CINA MAHU' ??? @KHAIRYKJ MEMBONGKAR CERITA SEBENAR !!! VIDEO INSIDE !!!


Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hanya membuat penilaian dan tidak menyalahkan mana-mana komuniti berikutan tajuk utama Utusan Malaysia pada akhbar itu 'Apa lagi Cina mahu' sebaik sahaja pilihan raya umum ke-13 selesai.Menteri Belia dan Sukan,Khairy Jamaluddin berkata,Najib hanya menjelaskan pemerhatian beliau tentang pola pengundi Cina yang sebahagian besarnya menolak BN dan pola pengundi Melayu yang kembali menyokong BN.

LIHAT VIDEO DI BAWAH


ANDA DAH DAPAT JAWAPAN ???

TAK PERLU NAK SALAHKAN PM !!!


BIAR PM BUAT KERJA !!!


APA YANG PM BUAT ADALAH BETUL !!!


KEPADA KJ SYABAS DIUCAPKAN !!!


KALAU ANDA KATA SAYA SOKONG KJ SAYA PEMUDA UMNO LAGI


ANDA HARUS INGAT,TOLONG NILAI DIRI SENDIRI SEBELUM KRITIK ORANG LAIN !!!


RENUNG-RENUNGKANBaca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.