Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 21, 2013

Polis Di Raja Malaysia Tembak Mati Seorang Raja! DAP & Suaram Bela Penjenayah!

Hot! Polis Di Raja Malaysia Tembak Mati Seorang Raja!DAP & Suaram Bela Penjenayah!

Sahabat blogger Pisau mendedahkan seorang raja telah ditembak mati oleh pihak polis. Pisau berasa agak terkejut bagaimana raja boleh ditembak mati sedangkan pihak berkuasa seperti Polis bernaung dibawah raja.

Rupa rupanya yang ditembak mati adalah King 04 Butterworth.Gengster 04 kelmarin semasa majlis pengebumian membuat bising,memasang mercun,membuat kacau dan juga membuat ugutan kepada pihak polis.

Ini semua dibela oleh DAP . Pihak polis harus menyiasat para pemimpin DAP dan PKR,adakah mereka punyai kaitan dengan kongsi gelap dan gengster? Adakah pakatan haprak ini mempunyai kepentingan hinggakan diantara terdahulu tampil kehadapan membela kepentingan para penjenayah ini…

Ini contoh betapa gengster dan kongsi gelap sudah naik tocang dan besar kepala apabila dibela oleh pakatan rakyat. DAP dan barisan pemimpin pakatan rakyat cukup kuat membela penjenayah ini termasuk NGO Suaram.

Banyak NGO pro haprak pakatan sejak kebelakangan ini konsisten mempertahankan penjenayah malah mereka telah membuat pameran diseluruh negara dengan mempamerkan gambar gambar penjenayah yang ditembak mati untuk meraih simpati daripada rakyat.

Dalam peratusan statistik menunjukkan kononnya suspek mati semasa di lokap polis ,sebalik haprak pakatan tidak pula mendedahkan sebab kematian.Kenapa tidak dedahkan punca kematian sedangkan ada diantara penjenayah ini mengidap pelbagai jenis penyakit dan ada juga sebahagian daripada mereka dikesan pembawa HIV.

20130812-030449.jpg
20130812-030501.jpg
20130812-030507.jpg
20130812-030514.jpg
20130812-030519.jpg
20130812-030525.jpg
20130812-030530.jpg


" PAKATAN NAK HAPUSKAN SISTEM RAJA BERPELEMBAGAAN DI NEGARA MALAYSIA....AGENDA DAN PLAN SUDAH LAMA DIGERAKKAN." 


Sumber Pisau.Net


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.