Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 25, 2013

Mesyuarat Khas DAP Tak Dapat Sambutan!

Mesyuarat khas Dap sebentar tadi tidak mendapat sambutan dari ahli DAP..ini menjadi bukti pimpinan DAP yang menang dal CEC baru baru ini tidak mendapat sokongan daripada ahli.

Mesyuarat khas DAP diadakan di Dome Komtar Tingkat 5 Di Pulau Pinang petang tadi.


20130824-204645.jpg

20130824-204652.jpg

20130824-204657.jpg


Dap sekarang ini tertekan apabila penipuan yang didedahkan oleh ramai pihak telah menjejaskan kredibiliti parti chauvania ultrakiasu dan rasis ini.

Rata rata yang hadir hanya kaum cina bukan berbilang kaum seperti mana yang cuba digambarkan sebelum ini.

Letak jawatan la Guan Eng lu tunggu apa lagi.. menang pun dengan penipuan undi…!!!

”Rasis.. bangsa lain tak ada tempat dalam DAP”Pisau

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.