Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, August 30, 2013

DAP kata Melayu pendatang, PAS dan PKR setuju (VIDEO INSIDE)


Dengar video Chong Eng kata pada tahun 2011, berikut:Kita benarkan pendatang ini duduk dan dapat warganegara, sekarang kita dipanggil mereka sebagai pendatang.

Chong Eng ni mesti buta sejarah atau sengaja nak jerat kita masuk perangkap dia. Camna Melayu jadi pendatang walhal Nusantara ni tempat Melayu pindah randah sejak zaman dulu.

Kenyataan Chong Eng pada tahun 2011 itu disifatkan blog the Unspinners sebagai kenyataan bodoh yang buta sejarah. 

Bodoh punya CINA.....!!

Geo-culture Nusantara Melayu adalah kawasan asal Melayu. Sebagaimana Geo-Culture India untuk orang India dan geo-culture China adalah tempat asal orang Cina.

Kalau orang Cina dalah geo-culture di Nusantara Melayu, kenapa tak ada orang lain selain dari Cina yang bercakap Cina dan berbudaya Cina?

Bodoh punya YB!!!Baca selanjutnya : di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.