Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 21, 2013

Pihak Polis Harus Bekerjasama Dengan DAP Benteras Kongsi Gelap!

Pihak Polis Harus Bekerjasama Dengan DAP Benteras Kongsi Gelap!

Kita semua tahu sejak sekian lama para penjenayah cukup kuat dibela oleh para pemimpin haprak pakatan. Jika kita terdengar mana mana penjenayah bukan melayu ditembak mati,para pemimpin haprak pakatan yang paling pertama hadir membela penjenayah dan bersimpati kepada kaum keluarga mereka.
Yang terkini pihak DAP mencadangkan agar wakil rakyat mereka hendaklah dibawa bersama PDRM ke lokasi lokasi kongsi gelap semasa operasi sedang dijalankan.

Gambar lima penjenayah ditembak mati polis 5


Tindakan yang dicadangkan oleh DAP kepada PDRM semasa dilokasi persembunyian kongsi gelap adalah  wakil rakyat DAP akan menggunakan kaedah memujuk samseng samseng ini untuk menyerah diri dengan menggunakan kaedah Psycology iaitu dengan menghulurkan daun sireh atau todi melalui tingkap.

Jika gagal juga wakil rakyat DAP akan menggunakan kaedah yang lebih Psyco itu dengan mendendangkan lagu P Ramlee bertajuk ” Aci Aci Buka Pintu”

Senikata yang digarap khas adalah seperti berikut:


ANEI ANEI BUKA PINTUAPPA DATANG PUKUL SATUJANGAN TAKUT POLIS SERBUADA PISTOL TIADA PELURU 
APPA APPA  LEKAS DATANGANEI TAKUT  KENA SERANGLUAR RUMAH POLIS GARANGPDRM SUDAH ISYTIHAR PERANG 
ANEI ANEI JANGAN BIMBANGAPPA ADA PARANG KONTOTPOLIS SEMUA SUDAH TAKUTNAMPAK PARANG POLIS PUN CABUT 
APPA APPA TERIMA KASIHBAWA TODI  JUGA SIREH    SUDAH MABUK APPADISEMBELIHPADAN  MUKA ASYIK SALAHKAN POLIS.


Di Pulau Pinang negeri jajahan DAP baru baru ini gempar apabila 5 penjenayah tumpas apabila berbalas tembak dengn pihak polis . 

Tahniah kepada pihak PDRM kerana sanggup mengambil risiko walaupun dihujani dengan peluru dari pistol penjenayah sebelum ditembak mati
Kita semua sedar betapa peliknya apabila DAP cuba mejadi wira kepada kelima lima penjenayah ini dengan cara menyuruh kaum India dan ahli keluarga penjahat yang mati berhimpun dan tunjuk tidak berpuashati kepada pihak polis.

Malah DAP juga turut mengajar dan draf laporan polis mendakwa tindakan pihak polis adalah kejam.

DAP juga menghasut agar orang Inda keluar beramai ramai mengikut mayat penjenayah tersebut dan jadikan mereka sebagai wira!

DAP juga turut mengesa NGO lain termasuk Bar Council,Suhakam,Suaram dan Hindraf agar mengutuk tindakan polis.


Gambar lima penjenayah ditembak mati polis 6

Faktanya…

1. Yang mati tu penjenayah…so adakah ini ahli pada persatuan penjenayah terbesar di Malaysia yg sibuk sibuk simpati.

2. Yb Rayer DAP di Penang yang ajar keluarga penjenayah buat repot polis tak puas hati. Dia ni siapa?? Ketua gengster ke 04 jugak ke or 36 or 08 India.

3. Polis lambat ambil tindakan bising tapi bila polis menyabung nyawa berbalas tembak tiba tiba Timbalan Menteri  Ketua Hindraf dan wakil wakil rakyat Dap dan Pakatan muncul dengan lagak hero untuk tunjuk simpati pada penjenayah dan kata polis pula brutal.

APA NI!!!! INI MALAYSIA LA..kita tak terima kongsi gelap di sini dan ahli politik yg dapat undi dari penjenayah dan pembunuh.

SAMA2LAH BERGANDING BAHU DGN PASUKAN KESELAMATAN JAGA NEGARA. Bukannya bela anjing kamu untuk gigit polis dan orang Malaysia tak berdosa.

Gambar lima penjenayah ditembak mati polis 3

AHLI POLITIK MACAM NI LA BAPAK SEGALA KEJAHATAN SEBENARNYA.
Fikir2kanlah wahai rakyat MALAYSIA yg cinta keamanan tak kira la MELAYU/CINA/INDIA dan lain.

Bantulah PDRM utk menjaga keamanan kita!!!!

Sumber : Pisau.Net

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.