Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 18, 2013

( Gambar ) Hanya Bercoli dan Seluar Dalam Kedai Jahit


Seorang pelayar Web. STOMPer, Cyn dan rakannya terkejut apabila melihat seorang wanita di Chinatown Singapura yang hanya memakai seluar dalam dan colinya sahaja pada kira-kira jam 1 tengah hari hari semalam.

Menurut Cyn, wanita itu adalah seorang pelanggan di sebuah kedai jahit yang mahukan pakaiannya diperbetulkan (alteration) serta-merta.

Beliau menjelaskan bahawa dia dan rakannya sedang makan tengah hari di Chinatown apabila melihat kejadian itu.

"Wanita itu adalah seorang pelanggan di kedai jahit tersebut, dan beliau mahu membetulkan pakaiannya ketika itu supaya dia boleh memakainya dengan segera.

Kawasan di Chinatown ketika itu adalah amat terbuka.”


Memang kerja giler, tak masuk akal.”Sumber : STOMP


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.