Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, August 29, 2013

RUPANYA DAP CINABENG TAKDE RANCIAU ! HAH HAH HAH


sebuah parti cinabeng , takut pada penyiaran sebuah filem bernama Tanda Putera ia sebenarnya memberikan kita signal yang penting.

KAH KAH KAH
cinabeng sebenarnya takde ranciau.
dap takde ranciau !

RANCIAU BO LIAU !
muahahaha...

RANCIAU LAH !
INI RANCIAU LAH !

bodohnya cinabeng ni sejak berzaman. dulu melayu suka momokkan bangsa ini takut nak bersunat.

sebenarnya mereka para cinabeng ni bukan takut bersunat.

tapi pada hakikatnya mereka nak sembunyikan rahsia yang mereka ni sebenarnya takde ranciau !

hari ini dap kata tanda putera tak boleh tayang kat penang. pembuktian sepanjang zaman yang mereka ni sebenarnya takde ranciau.

kalau ikutkan kata orang jantan, ini orang dalam kategori takde ranciau !

muahahahaha...




Baca selanjutnya : di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.