Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 4, 2013

Dah Sampai Masa Kita HAYUN BARUA Ni !!!


Namawee satu nama yang pernah dah sudah pun mencetuskan kontroversi sejak isu lagu negaraku di ubah kepada negarakuku. Kemudiannya lahanat ni di berikan pula layanan sampai pak menteri pun bagi laluan berjumpa. Sekarang ni lahanat ni buat celaka lagi bila mana memuat naik satu video kononnya melahirkan rasa isi hatinya.

Secara jujur sayakatakan CUKUP !! Cukuplah kita biarkan lahanat ni melakukan sesuka hatinya kerana setiap tindakannya jelas menghina negara , kerajaan dan orang Melayu serta Islam.

Bercakap sambil meludah macam anak haram , BARUA ni perlu di ajar.. saya mohon kepada semua supaya sebarkan mesej ini agar puak PENDATANG yang tak sedar di untung ini dikenakan tindakan.

Rasanya dah sampai masanya pihak berwajib ambil tindakan sekeras-kerasnya dan memohon sesiapa yang boleh mendapatkan perkenan AGONG supaya mengusulkan BARUA ini di lucutkan kerakyatan sebagai rakyat Malaysia.

Video di bawah cukup kurang ajar !!Jangan biarkan puak-puak PENDATANG ini bertindak sesuka hati mereka kerana mereka langsung tidak ada perasaan hormat terhadap negara dan semestinya orang Melayu.


Lihat seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.