Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, August 17, 2013

HOT! Puak Syiah Tawar kerja 'Seks Jihad' Untuk Anak Dara!!Apa punya gila puak Syiah ni.. Di Iran sebuah Syarikat sedang mencari pekerja-pekerja dari kaum wanita untuk satu perkhidmatan yang dinamakan sebagai "Jihad Seks".

Adeh, makin teruk puak Syiah ni.. 

Keterangan pekerjaan:

Kami memerlukan wanita lingkungan umur 12-35 tahun bagi membantu Mujahidden Syiah dalam peperangan di Syria.

Bekerja hanya untuk 25 hari sahaja.

Gaji:

1)5 jam: 50 dollar (50,000 toman)

2)1 hari: 75 dollar (75,000 toman)

3)2 hari: 100 dollar (100,000 toman)

4)3 hari: 150 dollar (150,000 toman)

5)4 hingga 10 hari: 300 dollar (300,000 toman)

dan bagi mereka yang masih ada DARA dan untuk kali pertama 150 dollar.
Jadi anda dapat lihat sendiri yang mereka tidak pernah menghormati Islam dan wanita, bagi mereka wanita sungguh rendah tarafnya.

sumber asal yang disiarkan oleh Russia Today di SINI  


Baca seterusnya di : di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.