Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 14, 2013

CINA BANGSAT MAKIN NI MAKIN BESAR KEPALA ???Ini adalah kenderaan rasmi Ketua Menteri Pulau Pinang yang diletakkan secara haram di Cambell Street, kawasan yang diwartakan sebagai larangan paking dan akan dikenakan tindakan mengunci tayar kenderaan.

Namun sebagai seorang Ketua Menteri, wajarkah kenderaan beliau diletakkan di tempat larangan pakir? Adakah beliau kebal dengan undang-undang? Parkir macam samseng. Kalau Ketua Menteri pun langgar undang-undang macam mana rakyat hendak hormat undang undang.

Inilah yang berlaku jika DAP dapat kuasa. Mereka akan tunjuk mereka 'raja'. Itupun orang Melayu PKR dan PAS tak faham-faham lagi? Rela diinjak untuk dapat cebisan kuasa simpati DAP?

Apa jadi pada 'telur' PAS di Selangor yang sepatutnya jadi MB? Mengapa akur pada DAP yang mahukan PKR jadi MB Selangor? Mengapa PAS tiada Exco di Pulau Pinang jajahan DAP?


Mana pergi PKR yang dijanjikan bulan dan bintang oleh DAP? Haa ini baru satu bukti tunjuk DAP besar kepala. Nak tunggu mereka betul-betul tindas melayu baru nak sedar?No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.