Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, August 15, 2013

Kerajaan BN Tapi Penjawat Awam Tetap Pembangkang..!Akhirnya setelah digantung dan di 'reject' oleh UiTM, beruk mat yeh ganas pembangkang yang menganut fahaman sesat syiah ini diterima masuk ke Universiti Sains Malaysia. Surat tawaran dah keluar..! apa lagi yang boleh dibuat? 

Kalau ditarik balik tentu akan dikata macam macam..! malah kes akan dibawa ke Mahkamah! konon mengganggu dan menghalang hak asasi seekor beruk syiah PAS.

Pasti ada yang menarik tentang mat yeh ni dimata para penyokong pembangkang yang menjadi ukuran pihak pendaftar kemasukan ke U untuk mengambilnya belajar..

Antaranya...Bila dah penuh segala kelayakan di mata para penyokong pembangkang seperti diatas tu maka keputusan pun dibuat...
Kerajaan BN peduli ke? kalau peduli kerajaan perlu panggi siapa yang didalam pentadbiran kerajaan yang telah meluluskan pengambilan mangkuk@mat yeh ni.

Itu pun kalau peduli ler..peduli ke?

Lu Fikir La Sendiri!!!


Baca seterusnya : di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.