Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 14, 2013

PEGUAM HINA SULTAN !!!@zahidhamidi @PDRM/KDN


Kepada pihak yang berkenaan sila laksanakan tanggungjawab ..ambil tindakan yang sepatutnya terhadap seorang peguam ini.. tindakan peguam ini sangat biadap terhadap sultan dengan mengatakan sultan perasan bahawa negeri ini kepala bapak dia punya.

Kenyataan ini adalah satu kenyataan yang tidak bertanggungjawab tambahan pula beliau adalah seorang peguam dan daripada tulisan tulisan beliau dalam laman blog ternyata peguam ini kurang ajar dengan mengatakan pihak polis adalah anjing kepada kerajaan dan sultan.

Patut ke perkara ini berlaku? Apa tindakan kita? Adakah ianya mahu dibiarkan begitu sahaja? 

Selepas ni kita tengok mesti akan ada yang kata itu kebebasan bersuara, Kiranya beliau nak mengkeritik pemimpin itu perkara biasa tak kisah tetapi bila mengkritik melibatkan Sultan rasanya itu dah lebih.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.