Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, August 19, 2013

[ VIDEO ] : FITNAH!!! Kan Dah Cakap, PAS Pengamal Fitnah!!! MP PAS Minta Maaf Dengan Najib Razak!!

Allah Maha Berkuasa. Sekali lagi MP dari PAS TERBUKTI menabur fitnah kepada pemimpin negara. Jika semalam MP PAS Shah Alam didapati Mahkamah bersalah menabur fitnah kepada Presiden JATI, Dr. Hassan Ali, kali ini giliran seorang lagi MP yang dari parti yang katanya mengamalkan amalan ISLAM.
 
 
Ahli PAS, Parlimen Sepang, Mohamed Hanipa Maidin hari ini memohon maaf atas kenyataannya mengaitkan Perdana Menteri sebagai anti kaum Cina, menyebabkan beliau terlepas daripada dirujuk ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen.


 
 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.