Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 25, 2013

ADA SEORANG PEMUDA UMNO TAK LAYAK JADI CALON NKPUM !! @khairikj


Aku tau ramai blogger dah mula berkempen untuk seorang Pemuda ni bertanding jawatan ke2 tertinggi dalam Pemuda Umno Malaysia pada pemilihan nanti..


Orang tu pulak bukan calang calang, aku dapat maklumat pemuda tu orang koporat, berduit kaya raya..

Dari awal lagi aku cakap, biarlah calon yang nak bertanding jawatan tertinggi dalam pemuda tu bersih, dan bukan dari golongan koperat..

Kalau dah jawatan yang disandang la ni pun boleh ada share dalam beberapa syarikat, nanti kalau menang jawatan tertinggi pemuda bagaimana pula?

Kalau nak jadi orang koperat, jadilah orang koperat..Tak payahlah nak sebok sebok pegang jawatan tertinggi dalam parti..

Seboleh boleh takmaulah dalam kepimpinan pemuda untuk pemilihan nanti dimenangi oleh golongan koperat.

Sebab ada sorang 2 ahli koperat dalam barisan kepimpinan pemuda sekarang ni tak bantu apa pun orang melayu..Nama ja pejuang melayu tapi haprak..Cari makan untuk diri sendiri..

Kepada seorang pemuda Umno dari P**** tu, tak payahlah bertanding..Teruskanlah dunia koperat tu..

Kalau nak bertanding jugak, nantikan pendedahan lebih panas untuk artikel seterusnya...


Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.