Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, May 14, 2013

Wajah 4 Samseng Taik Minyak Pakatan Haram Semasa PRU13 Tersebar Di Seluruh Negara..


Tahniah polis, anda jalankan tugas dengan baik. Sesiapa saja yang langgar undang-undang kita tangkap dan dakwa mereka tanpa memilih bulu. Terbukti Puak pakatan haram memang tau nak kalah dang sanggup lakukan apa saja untuk melepaskan kemarahan mereka.

Cuma jangan lupa PDRM, yang penganjur demo 505 Blackout seluruh negara tu bila nak cekup?
Gambar Berita Harian
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.