Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, May 13, 2013

Pakatan Rakyat proksi Negara Barat!

Satu pendedahan dari Global Research yang berpangkalan di Kanada mengatakan Amerika Syarikat dan Britain gagal dalam cubaannya meletakkan proksi di Malaysia berikutan kekalahan Pakatan Rakyat dalam PRU 13.


Mereka memasang impian memasang regim proksi di seluruh Asia Tenggara termasuk Malaysia tetapi gagal kerana Anwar Ibrahim tewas.

Jadi sedarlah rakyat Malaysia, Negara Barat sedang cuba menjajah Malaysia secara halus dengan meletakkan proksinya. JANGAN sokong pakatan proksi jahat!


Untuk berita lanjut dan kesahihan sila klik link di bawah -

http://www.globalresearch.ca/malaysia-failure-of-u-s-to-subvert-the-elections-and-install-a-proxy-regime/5334439


Sumber


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.