Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, May 13, 2013

Terkini Kajian The Edge! 80% Desak Anwar harus berundur!!

(Source: The Edge Malaysia online, http://www.theedgemalaysia.com/component/pollxt/?task=results&id=18)

The Edge Malaysia telah mengadakan kajian adakah Anwar harus meletakkan jawatan sebagai pemimpin Pakatan Haram setelah PR gagal untuk menakluki Putrajaya dalam PRU13 baru-baru ini.

Lebih dari 10,000 orang telah mengundi dimana 80% daripada mereka mengundi YA, yang mana Anwar harus berundur segera kerana dia telah berjanji seandainya pakatan gagal.

Ini menunjukkan majority rakyat yang aku yakin terdiri dari penyokong pakatan juga turut serta dalam kajian ini mendesak Anwar harus setia dengan kata-kata yang pernah diungkapkannya sebelum ini.

Adakah Anwar akan memanggil pungutan suara ini sebagai palsu dan menipu juga?


Sumber


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.