Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, May 13, 2013

Inikah Fakta Kemenangan Pakatan Yang Nik Aziz Ketahap Meludah Orang

Inikah yang menjadi kebanggaan melayu Pakatan Rakyat?
Inikah yang membuatkan melayu Pakatan Rakyat bongkak dan sombong dengan agenda perpaduan?Ohhh rupa-rupa yang mendapat majoriti undi melayu yang tidak segan tidak malu merayu kepada manoriti melayu Pakatan yang sombong?

Iyalah orang macam kami memang tidak tahu malu sampai ada yang mahu meludah kemuka lagi dan suara itu datang dari suara ulama kebanggaan melayu manoriti yang menang dengan menjadi kaldai perhambaan kepada DAP.

Percayakan kepada yang mencetus 13 mei lebih bermakna buat mereka. Walhal mereka sendiripun sedar harga barang naik sejak pasca PRU13 dari tokey bangsa apa?

Jangan lupa diri kelak merempat di negeri sendiri.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.