Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, May 9, 2013

Gambar Hiasan

Sewajarnya kita patut bersyukur atas nikmat yang Allah berikan di negara tercinta Malaysia berbanding Negara jiran Singapura. Jom baca  satu luahan  seorang warga Singapura berbangsa Melayu beragama Islam.

Semoga perkongsian ini memberikan manfaat yang berguna buat kita untuk dijadikan ikhtibar. Namun bagi orang-orang yang otak mereka telah dicuci dengan ‘cloroc’, apa jua yang dilontarkan oleh pemimpin mereka biarpun itu auta mereka telan bulat-bulat. Dah memang taksub gila dan tak dapat nak buat apa-apa lagi.

Apabila ada yang berubah fikiran, mereka akan menuduh “oh orang itu dah kena BELI”. 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.