Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 3, 2013

#PRU13 : Terkini ! Wan Azizah Mengaku Wujud Hubungan Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah !!Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail hari ini menyatakan akan mengambil tindakan undang-undang ke atas pensyarah anaknya (Nurul Izzah) kerana melanggar tata etika dan memanipulasi anaknya yang masih mentah.

Berbanding Datuk Seri Anwar Ibrahim yang kerap melakukan penafian, Wan Azizah sebaliknya mengakui kebenaran video lucah melibatkan anaknya itu.
Berikut adalah kenyataan yang disiarkan beliau melalui blognya hari ini.

Secara peribadi sebagai seorang ibu, saya amat terguris hati dengan pengedaran klip video memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan.
Sebagai pengajar yang diberi amanah untuk mendidik anak sulung saya, tindakan bekas pensyarah itu adalah dikutuk dan dikeji serta melanggar sepenuhnya tata etika sebagai seorang dengan memanipulasikan anak saya yang masih mentah ketika itu.
Saya dan keluarga tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-  undang terhadap beliau dan sesiapa yang terlibat membuat sebaran klip video tersebut. 
Sekian untuk makluman.
Dr Wan Azizah Wan Ismail


Ke blog wan zizah – Klik di sini 

Video Nurul Izzah Klik di sini

SUMBER : AAKJ


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.