Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 1, 2013

SELAMAT MENYAMBUT HARI PEKERJA 1 MEI 2013 "Pekerja Berinovatif, Penggerak Tranformasi"

happy labor day


Hari ini 1hb Mei,  hari pekerja. Empat hari lagi menjelang PRU yang ke-13. Bahang panasnya semakin terasa di mana-mana jua . Dari surat khabar, Facebook, blog dan pelbagai laman sosial, boleh dikatakan keseluruhan nya membicarakan soal yang sama.

Dikesempatan ini saya mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI PEKERJA kepada semua rakan-rakan dan pengunjung blog yang singgah di sini. Semoga anda menjadi pekerja yang berdedikasi, jujur dan amanah dalam melaksanakan tanggungjawab yang diberikan. Masa yang terluang hendaklah dimanafaatkan untuk sesuatu yang berguna untuk diri anda serta keluarga. 

Selamat Bercuti.


Salam hormat,

megat panjialam

1 Mei 2013


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.