Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 11, 2013

Syukri Saad ( Qilyani ) lelaki hidung belang terus memburu mangsa




Masih ingat lelaki hidung belang dalam dua artikel yang lalu? LINK 1 dan LINK

Kini Syukri  lelaki hidung belang telah mendakwa beliau bekerja di Istana Negara Jalan Duta sebagai Pengawai Penyelaras. Penyalaras cuci tandas agaknya.  dan ini gambar terbaru beliau yang disebarkan melalui We Chat. ID dalam akaun WeChat beliau ialah Qilyani. Kini masih menetap di Bangi.

Baju blazer tu nampak macam baju yang dibeli dari kedai bundle atau pun rembat orang punya...LOL

Syukri Saad (33) mengaku anak yatim padahal emak ayah masih hidup di Kampung Sungai Kob Kulim Kedah

Baca seterusnya :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.