Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, May 9, 2013

Terkini #pascaPRU13 : SPR akan didakwa oleh Pemerintah Baru. #GE13 #PRU13 #BetterNation #TolakPR


Datuk Seri Anwar Ibrahim akan menjadi perdana menteri ketujuh sementara Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Lim Kit Siang akan menjadi timbalan perdana menteri. Angan-angan Anwar hanya pungguk rindukan bulan. Rentak Langkah Anwar sumbang.

Seharusnya Pakatan HARAM menghormati suara majoriti yang telah disuarakan oleh rakyat menerusi Pilihan Raya Umum (PRU) ke-13 yang lalu. Pilihan raya telah diadakan dan rakyat telah bersuara menentukan siapakah yang mereka mahu untuk mentadbir negara ini.

Terimalah keputusan dengan hati yang tenang, akal yang waras semuanya sudah kententuan Ilahi. Jangan jadi kehendak peribadi mengatasi Keimanan. Kerana gagal menjadi Perdana Menteri dan mencapai cita-cita rakyat serta negara menjadi Mangsa. mengacau bilaukan negara. Tolonglah bermaruah sikit wahai "al-juburi".
HA !!! GELAK GULING-GULING KEJAP !!!!Lihat seterusnya :Di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.