Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, May 6, 2013

UPDATED #GE13 : BN BERJAYA MENANG MAJORITI MUDAH DI PERSEKUTUAN DAN 2/3 DI MELAKA!!!


BN mengesahkan menerima mandat untuk terus memerintah Malaysia. Terima kasih kepada  semua pengundi BN dan pengundi yang bijak melakukan pilihan yang tepat.


Dalam pada itu, untuk Negeri Melaka pula BN juga berjaya menubuhkan Kerajaan untuk penggal akan datang.

Cuma kalau kita perhatikan antara antara umno dan pas, boleh disimpulkan kedua-dua parti melayu ini mengalami kerugian yang amat besar. Memandangkan sebenarnya dap berjaya melagakan keduanya hingga menang jadi arang, kalah jadi abu. Padahal dap terus menambah kerusi mereka.

Orang Melayu kena sedar SEGERA!!!!


baca seterusnya : di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.