Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, November 20, 2013

TERKINI ! SELEPAS 40,000 RAJA GOYANG RAJA BOHONG ADA SEBUT .... 5000,000 BANGLADESH DALAM PARLIMEN....


Lihat 2 video di bawah dan bandingkan kenyataan Anwar tentang 40,000 pengundi luar :

1. Penafian Anwar 

 
2. Kenyataan awal Anwar


Rupa-rupanya Anwar juga menyentuh isu 500,000 orang Bangladesh dan komen beliau ialah 'mungkin akan didaftar oleh SPR kemudian' !

Lihat minit 0:18 - 0:22 dalam video SorosKini MalaysiaKini di bawah :


Apa pula alasan Anwar kali ini?

 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.