Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, November 15, 2013

Rupa Rupanya Kuil Sri Muneswarar Kaliyaman Ada Simpan Arak.....PUNDEX Lah T Mohan MIC Nak Main Ugut Ugut Pulak

 
PUNDEX la Ketua Pemuda MIC sekor nie nak main ugut ugut.....
 
Mana dia nak letak muka sekarang apabila telah terbukti ada aktiviti tak sihat berlaku di Kuil Sri Muneswarar Kaliyaman. Ada pesta minum arak sampai mabuk keling...??
Kunuuunnya hero tamil wakaliang sekor yang menjadi Ketua Pemuda MIC ini nak ugut, tapi kita saksikan video klip dibawah ini.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.