Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, November 20, 2013

PANAS! APA MELAYU DAH MEMANG TAKDE MARUAH LAGI KE?

 
 
Apa benarkah melayu memang kucing kurap? Kalau tak takkan melayu dah dihina macam ni pun masih dok puja DAP lagi kot?

Ke Melayu sekarang ni dah tak bermaruah sebab suka dihina cinabeng? Macam2 dah cinabeng hina melayu dan Islam, aku tengok umat melayu buatbdek je.

Betul la kata seorang kawan aku, kau jangan heran bro memang cinabeng akan perintah negara kita ni sebab melayu banyak dah lupa diri...

Aku percaya dalam komen box nanti akan ada melayu yg mati-matian pertahan cinabeng. Tak caya? Tengok je le.

 
 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.