Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, November 10, 2013

PAS SEDIA 500 CYBERTROOPERS! APA MAU GOYANG KALO CYBERTROOPERS NI JENIS PANCUT AWAL+IQ SONGSANG!

Walawey! Dengar kata kepimpinan PAS dengan gah nya telah mewarwarkan bahawa sejumlah 500 cybertroopers PAS sudah siap sedia untuk berentap dengan blogger2 pro Kerajaan.


  
My dedicated blog posting entry kali ni cuma nak teliti+perhalusi beberapa aspek yang gua rasa ada significant nya dengan the above topic of discussion. Soal sejauh mana sahihnya kepimpinan PAS sudah berjaya recruit atau mempersiapkan 500 cybertroopers untuk berentap dengan blogger2 pro Kerajaan adalah secondary issue however the main aspect of discussion lebih merumus kepada kualiti, kebolehan, creativity & charismatic cybertroopers yang telah atau sedang dipersiapkan oleh kepimpinan PAS.

Peperangan di medan cyber serta pertempuran dengan mengguna-pakai aspirasi media baru memerlukan approach atau pendekatan yang amat berbeza dengan conventional media platform! Kalo ye pun kepimpinan PAS sudah berjaya recruit atau mempersiapkan 500 cybertroopers, the main golden question? Apakah cybertroopers PAS ni semua sudah cukup berkebolehan & berada pada tahap “wining mentality quality” untuk melancarkan serangan secara holistic approach terhadap blogger2 pro Kerajaan? Apakah cybertroopers PAS ni semua sudah berada pada tahap “creative + innovative” untuk mengaplikasi kan platform media baru sebagai laman untuk menyerang & menjatuhkan blogger2 pro Kerajaan? Last but not least apakah cybertroopers PAS ni semua sudah cukup2 bersedia & berada pada tahap karisma yang cukup mantap untuk menangkis + neutralize asakan & serangan balas yang akan dilancarkan oleh group2 blogger2 pro Kerajaan? Jangan main2 woo! asakan & serangan yang dilancarkan oleh group2 blogger2 pro Kerajaan memang cukup consistent, kalo aura & mental tak cukup kuat boleh bikin terkucil woo!
 
The dedicated conclusion, kalo setakat kepimpinan PAS sudah berjaya recruit atau mempersiapkan 500 cybertroopers yang bertaraf “copy & paste” blogger as well as cybertroopers yang jenis pancut awal+IQ songsang than PAS & sekutu2 mereka dalam “Fuckatan yang haram & tidak pernah didaftarkan” boleh lah menghayati ungkapan “Hai2 & Bye2 kepada Peperangan di medan cyber serta pertempuran dengan mengguna-pakai aspirasi media baru.
 
  
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pokermon sial, gampang keparat, badigol bangsat & puaka haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.
 
Seterusnya : di sini
 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.