Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, November 19, 2013

Tun Mahathir Hanya Jalani Pemeriksaan Kesihatan - Mirzan

 
Mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamed dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) kerana sakit dada. Anak sulung mantan PM, Mirzan dilihat berkunjung untuk melawat bapa beliau.
 
Ketika diremui media, beliau berkata situasi ayahnya adalah stabil dan beliau hanya datang ke IJN untuk menjalani pemeriksaan biasa.
 
Perkara ini timbul apabila laporan menyatakan Tun M telah dimasukkan ke IJN akibat jangkitan dada kesan daripada pembedahan pintasan jantung yang dijalani pada 2007.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.