Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, November 21, 2013

Oooo ... Begini Rupanya Pengarah Unit 'Task Force' PAS?

Selama ini saya tiada pengetahuan tentang wujudnya Unit Task Force PAS. Kalau diikutkan imej Pengarahnya boleh tahan. Badan tegap, jalan depang dada dan pakai gelang besi tebal. Oh ya! Ustaz-ustaz PAS membenarkan pemakaian gelang besi untuk lelaki? Mungkin untuk tujuan kesihatan kot?

Agak-agaknya apakah tugas Pengarah Unit 'Task Force' PAS ini ye? Kalau diikutkan imej yang brutal ini, nampak seperti kaki pukul atau tukang tarik kereta sahaja. Atau mungkin ketua kepada segala pengawal-pengawal keselamatan di dalam Unit Anal PAS? 

Sumber CTSNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.