Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, November 25, 2013

MATLAMAT KUBURKAN PAS OLEH KAKI JILAT BERJAYA......


Keadaan dan fahaman yang berbolak bahagi inilah mendorong orang ramai menjauhkan diri daripada Pas, tambahan pula pemimpinnya yang tidak mesra rakyat.

Itulah yang ditekankan oleh perwakilan dari Kedah, Nasir Zakaria yang cuba memberi peringatan kepada Pas bahawa parti itu hanya mempunyai dua ciri, sedangkan UMNO memiliki lima ciri.

Tiga ciri-ciri yang tidak ada pada Pas, katanya, ialah menjauhkan diri daripada mempertahankan atau menjaga institusi raja, manakala keduanya, Pas tidak pernah memperjuangkan rakyat dan ketiga, parti itu gagal menunjukkan mereka sebuah parti atau pemimpin mesra rakyat.

Konsep Umno tak tepati tahalul siyasi PAS - Hadi Awang - Konsep Umno tak tepati tahalul siyasi PAS - Hadi Awang 
http://www.youtube.com/watch?v=TWtFuCVPmVE

Ini komen dari Hadi Awang yang pernah menyeluarkan fatwa haramkan UMNO dan sebagainya namun bersama DAP tidak haram malah diberkati.Bagi MP ini bukan tahlul siyasi akan tetapi Bahalol Mak Dia Punya Puki.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.