Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, November 15, 2013

Ustaz PKR Badrul Amin Jam 3 pagi dalam Bilik Hotel dengan Bini Orang - Kuliah Mandi Junub

 
Pihak Jabatan Agama Islam telah membuat serbuan dan pemeriksaan di Hotel Swiss Garden, Balok Kuantan, Suami kepada Zati Iwani (28 tahun) sendiri yang membuat Lapuran dan membawa JAIP keHotel dimana isterinya berdua duan bersama Al-Ustaz Badrul Amin didalam bilik Hotel tersebut pada jam 3 pagi.

Berlaku kekecohan apabila beberapa Pemimpin PKR cuba merasuah Pegawai Penguatkuasa agar kes khalwat ini diDiamkan dan diSorokkan dari pengetahuan umum demi menyelamatkan maruah parti mereka.

Berita penangkapan Badrul Amin dan isteri orang turut disahkan oleh Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip), Datuk Mohd. Ghazali Abd. Aziz.



Untuk mengimbas kembali betapa Alim, Warak dan Tawaddu nya Al-Ustaz Badrul Amin ini demi Perjuangan membawa Ummah ke Mohol Addin, mari kita mengimbas kembali kata kata Al-Ustaz Badrul Amin kepada Mufti Perlis....katanya "Bapak Setan"...!!!
 
Begini lah perangai Al-Ustaz SETAN BADRUL AMIN PKR......!!!

 
Untuk cerita selanjutnya...sila baca disini juga....


 
Pssst : Nasihat kepada seorang wanita...isteri orang pukul 3 pagi dalam bilik Hotel...waaaaaaah, ni dah terlebih Alim dah ni...!!! Hukum mana dia pakai tak tau laa..!!!

 

 

 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.