Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, November 16, 2013

SIRI 3 KUIL MUNESWARAR : ALANGKAH CANTIKNYA KUALA LUMPUR TANPA SHRINE HARAM


PELAN MENGINDAHKAN KAWASAN SHRINE UNTUK MENYEDIAKAN LALUAN PEJALAN KAKI UNTUK KESELAMATAN PENGGUNA 

INDAHNYA KUALA LUMPUR

Sekarang mari kita tanya YB N. Surendran, Menteri Hindraf dan mereka yang sewaktu dengannya, kamu hendak menegakkan Undang-Undang atau Hak Peribadi Kamu? Kamu mahu gunakan Emosi atau Fakta? Kamu hendak menegakkan Penipuan atau Kebenaran

Di negara India, di mana tempat ramainya penganut agama Hindu, mana-mana pembinaan bangunan di negara India pun perlu mendapatkan kebenaran, kerajaan India sendiri tidak membenarkan menceroboh tanah kerajaan di sana, tidak mungkin kerajaan negara India membenarkan pembinaan bangunan tanpa kebenaran, apatah lagi jika kepentingan dan keperluan awam lebih utama. 

Credit for : MyMassa

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.