Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013

18PL :- Satu perkataan sahaja BANGSAT!!


Oleh rmf

Apa yang saya postkan ini bukan kerana fahaman politik, tetapi maruah kita sebagai umat Islam..Sememangnya Bangsat!!

Sebenarnya tiba tiba sahaja kepala aku menyirap darah sehingga sakit, apabila aku melihat gambar dibawah ini, Sejahil manusia  yang beragama Islam pastinya akan bergelora darah melihatnya.. Inilah akibat bila umat Islam mula dipecahkan kepada kumpulan kecil dan dilaga lagakan oleh agenda  asing..

941068_122780954586792_2047575301_n
1 comment :

Anonymous said...

Siapa siharam jadah yang sanggup melakukan perkara terkutuk ini. Semoga ALLah menurunkan bala' yang paling dahsyat kepada mereka yang menghina Al-qur'an @islam dgn sehina seksaan diatas bumi ALLAh ini

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.