Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 8, 2013

BiaDap# Angkara Cuba Rampas IC Pengundi. Mereka Tiada Hak Dan Kuasa Periksa MyKad Orang
Kebiadapan Macai-Macai DAP  mempermainkan warna kulit rakyat Malaysia. Menghina malah  sengaja menimbulkan kekecuhan. Siapa Mereka Nak Periksa MyKad Orang Lain? Sedar sikit asal-usul kamu dari mana DAP. Apa masalahnya Rakyat Malaysia pelbagai keturunan warna kulit datang mengundi? 

Namun bila sampai ketahap mengaku polis untuk tangkap dan ambil MyKad orang, itu sudah jadi masalah besar. Lu sapa bangsat!! Seorang cabut lari.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.