Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 3, 2013

"KORBAN" AKIBAT KEGANASAN PARTI KEADILAN RAKYAT SEMAKIN MENINGKATcar1

car2

Haprak pencacai PKR di Permatang Pauh setiap kali pilihanraya sudah tahu akan tugas hakiki mereka,merosakkan harta benda awam,maki hamun dan merusuh. Semalam bilik gerakan calon Seberang Jaya N 10 Dato Mohd Nasir Abdullah telah diserang.Provokasi ganas dan serangan oleh 1oo penyokong PKR bermotor telah menyebabkan sebuah kenderaan rosak .

Menurut sumber,100 pemuda PKR berulang kali melalui jalan dihadapan bilik gerakan calon sambil melakukan provokasi jahat ,keadaan bertambah buruk apabila sebuah kereta milik jentera kempen calon BN telah bergesel dan ketika itulah berlaku serangan ganas . Syukur alhamdulilah anjing anjing haprak pakatan berjaya dihalau keluar dari kawasan tersebut oleh pihak polis.

Pisau jangkakan PRU13 adalah pilihanraya yang paling ganas dalam sejarah,tiada cara selain daripada melakukan keganasan dan menimbulkan ketakutan kepada pengundi kerana pimpinan haprak pakatan tahu mereka tidak akan berjaya menang dalam PRU13 ini.


Baca seterusnya : sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.