Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 10, 2013

Live SPR Putrajaya !! "Kalau Tak Buka Pintu Kami Panjat" - Mahasewel Yang Tak Mengaku Wakili Mana-Mana Parti !!


"SPR, Syaitan Penipu Rakyat"..jerit mahasewel yang kononnya tidak mewakili mana-mana parti..haha mangkok taik ni nak cerita gebang kat sapa dia tidak mewakili mana-mana parti..setahu rakyat Malaysia, kera dalam jagaan ni selalu muncul d himpunan huru hara yang d anjurkan pakatan haram jadah..

Nama Anang ke apa budak mabuk ni..kononnya pejuang rakyat..hahah RM150 hingga RM500 la sorang dapat jawabnya..upah pekik lolong..yang penting masuk paper..paper cina pun paper cina lah !

"..antara 30-50 orang termasuk media yang hadir.." keluhan yang amat kecewa dari kera jagaan pakatan haram yang ingatkan adala 300 ribu makhluk yang akan datang..
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.