Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013

Video!!Tan Sri Md Hashim Gelar Penjawat Awam Sebagai Kera Dalam Jagaan!!!

Ramai Pengundi Kera?!


Wahhh ... Cukup Hebat Jeneral (Bangang) Jack Palance Tan Sri Md Hashim Hussein. Seorang bekas Panglima Tentera Darat.

Inilah calon PILIHAN RAKYAT Anwar Ibrahim. Calon yang telah mengKERAkan penjawat awam.

Calon inilah juga yang MAHUKAN SOKONGAN dan UNDI dari KERA.
TANPA RASA BERSALAH, Bekas Panglima Tentera Darat GELAR dan LABELkan Penjawat Awam Sebagai KERA.

Rakyat, terutamanya PENJAWAT AWAM yang dilabelkan sebagai KERA ... Perlu menilai kehebatan Calon PKR Johor Bahru ini. Mahu undi MAKHLUK yang menggelarkan anda sebagai KERA ?Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.