Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, November 9, 2013

Yuktes Vijay – Budak Itu Tahu Anwar Biseksual
Budak itu sememangnya tahu Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah seorang biseksual, kata bekas pembantu peguam bela Anwar, Yuktes Vijay.

Ini kerana Anwar pernah cuba mengoratnya sejak berjumpa dengannya. Namun keakraban budak itu dengan peguam Anwar, di mana budak itu ibarat anak angkat kepada peguam Anwar telah membuatkan Anwar memberhentikan perbuatannya itu.

Itupun selepas budak itu memarahi Anwar melalui telefon kerana cuba cakap kotor. Namun pada budak itu, amalan LGBT memang lumrah kerana pemikiran ala Barat disebabkan kehidupan di UK semasa menghabiskan kursus undang-undangnya,” kata Yuktes dalam artikel terbaru di blognya, yuktesvijay.blogspot.com bertajuk “Operasi Charter 77.”

Menurut Yuktes, budak itu mula menyesali mengidolakan Anwar selepas diperkenalkan dalam satu operasi yang dinamakan “Operasi Charter 77.”
Operasi Charter 77 mula berkuasa di negara Malaysia pada tahun 2000 dan berjalan hingga ke hari ini. Ia dinamakan sempena sebuah dokumen yang sama.

Dokumen itu amat bermakna bagi penaung utama Anwar yang merupakan seorang warga asing yang dibenci ramai. Ia bertindak sebagai simbol permulaan campur tangan warga asing yang berbangsa Yahudi dalam hal ehwal negara lain.

Malah, kandungan Charter 77 digunakan sebagai pencetus pelbagai insiden (berselindung) di sebalik nama demokrasi.

Charter 77 bertangungjawab melahirkan BERSIH, Himpunan Hijau, Malaysiakini, Lawyers For Liberty dan Malaysia Chronicles. Kini, impak operasi Charter 77 adalah pada tahap yang maksima,” kata Yuktes lagi

Baca selengkapnya tulisan Yuktes sila layari yuktesvijay.blogspot.com/No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.