Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 5, 2013

Pergaduhan di Stesen 18 Pengkalan Sudah Dirancang Oleh Radzi Zainon dan Anuar AyamInilah Anuar Ibrahim@Anuar Ayam yang telah merancang untuk mengganggu peserta konvoi pemuda BN.

Beliaulah yang menghubungi semua wartawan kononnya akan ada pergaduhan sedangkan peserta konvoi pemuda BN hanya untuk melalui kawasan itu sahaja.

Anuar Ayam merupakan wakil kepada calon Pas Dun Sungai Rapat Radzi Zainon yang sudah bersedia dengan beberapa jurugambar seperti YopTV dan beberapa jurugambar pihak pembangkang.


 

Penyokong pembangkang memulakan provokasi sebaik sahaja peserta konvoi pemuda BN melalui kawasan tersebut.

 

Beratus-ratus penyokong pembangkang yang dibawa oleh Anuar Ayam untuk membuat provokasi terhadap peserta konvoi


Kayu tiang bendera yang digunakan untuk memukul peserta konvoi

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.