Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013

#PRU13 : Plan Bawa Anwar Lari Ke Luar Negara Bocor !


Kelmarin telah dipaparkan ( Klik di SINI ) bahawa mengikut sumber Tropicana..Anwar dan Azizah bakal melarikan diri ke luar negara yang mana pengurusan visa mereka sudah lama siap !!

Semuanya kerana Anwar sudah tahu awal bahawa pakatan haram jadah bakal bungkus d PRU13 ! Malah kenyataan PM yang d petik dari akhbar Sin Chew Jit Poh dan MStar Online menjelaskan bahawa Barisan Nasional bakal menang besar sebanyak 155 kerusi Parlimen.

Sumber risikan Tropicana juga turut melaporkan perkara yang sama dan ini menyebabkan rancangan untuk membawa Anwar dan Azizah ke luar negara sudah siap sedia d atur !

Menurut sumber lagi..Anwar bersandiwara kononnya beliau seperti Nelson Mandela, negara huru hara..rakyat kacau bilau dan bila keadaan aman..belau akan pulang dan akan d sambut sebagai wira negara..tuuuiHH !! berlakon !

"..Anwar akan keluarkan kenyataan bahawa nyawanya terancam.." jelas sumber rapat.

Baca seterusnya : di sini
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.