Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013

#PRU13 : Terkini ! Anwar & Azizah Siap Sedia Lari Ke Luar Negara !!


Berita mutakhir yang d terima dari sumber rapat !! Anwar dah bersedia untuk lari ke luar negara bersama keluarganya !!

Dalam artikel sebelum ini disedahkan bahawa puok kera ni dah tahu mereka bakal d kuburkan 5 Mei ini. Klik di SINI

Visa dan kediaman Anwar d luar negara sudah d sediakan lebih 5 tahun yang lalu..alasan Anwar..beliau hendak berlindung dari d tangkap oleh Kerajaan Malaysia kerena skandal menghasut dan merancang pemberontakan melawan Yang Di Pertuan Agung d Lahad Datu ?

6 keping foto kunjungan anjing suruhan Anwar d Manila berjumpa pengganas Kiram III, Klik di SINI

Tambah sumber lagi..negara yang sedia menerima dan melindungi Anwar untuk jangka waktu sementara adalah :

Israel, Amerika Syarikat dan Australia !

Insyaallah kita akan dedahkan Visa negara mana yang Anwar sudah mohon dan d luluskan dengan kadar segera !
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.