Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 11, 2013

Video Dedah !! 90,000 Pelawat Dari China "Over Stay" !! Kemana Mereka ? Video Samseng Dap.Siapa nak tipu siapa ?
Siapa yang masuk dan tinggal secara haram d Tanah Melayu ?
Siapa yang dapat ic palsu ?

Kalut puok kera ni tuduh BN cuba menipu dalam PRU13..kecoh kononnya BN hantar Bangla, Indon dan Myamar ke pusat mengundi untuk undi BN..semuanya SANDIWARA !!

90,000 orang cina dari China d dapati tinggal lebih masa d Malaysia dua tahun lalu..itu yang ada rekod..yang tak de rekod dan masuk haram..d seludup masuk melalui jalan darat ? berapa weyy..tuuihhhH la lu !!

Dalam dok sibuk canang kononnya ada bas yang d tahan bawa Bangla dan Indon.. Ni ha dipaparkan d sini video yang d dakwa itu..gilOO !!

Perangai samseng puok kera ni jelas kelihatan..belum dapat Malaysia..semua bangsa lain dia buat macam sampah !!
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.