Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, May 2, 2013

Video Gempar : Saiful Bersumpah Laknat Depan Kaabah Dia Diliwat Anwar


Depan Kaabah beb.... Depan Kaabah dia bersumpah laknat...

Bukan depan pejabat PKR beb

Allahuakbar!  Wahai pemimpin dan penyokong PAS! Katakanlah apa yang dibuat Saiful ini adalah tidak benar! Saiful bersumpah di hadapan Kaabah! Anwar nak bersumpah biasa pun dia tak berani. Wahai penyokong PKR! Bukaklah mata kamu dan tinggalkanlah manusia durjana bernama Anwar ni.

Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar!

Anwar dan PKR makin sakit otak melihat keberanian Saiful...

Kalau dia berbohong mampus hidup balik pun dia tak akan berani bersumpah depan Kaabah.

Video ini aku ambil dari blog RBF Online


Baca Kenyataan Saiful : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.