Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, September 18, 2015

BUKTI PARTI AMANAH RAKYAT TAJAAN MAT SABUN ANJING DAP DAN PENCIPLAK LOGO TV TAMIL


http://4.bp.blogspot.com/-DY4COxguokg/Vfr5hjFk4GI/AAAAAAABDro/nTCyrXACAug/s320/dap%2Blogo%2Bamanah.jpg

Bos DAP kata logo kita kena ada acuan logo DAP maka Parti Amanah Rakyat tajaan Mat SABUn mengambil muncung roket DAP sebagai LOGO parti mereka. Kenapa ambil muncung depa kata sebab muncung roket tajam... mereka mahu jadi orang yang 'mencucuk' seperti Anuwar BERAHIm bukan mereka yang 'dicucuk'...


http://4.bp.blogspot.com/-DY4COxguokg/Vfr5hjFk4GI/AAAAAAABDro/nTCyrXACAug/s320/dap%2Blogo%2Bamanah.jpg

Malah bagi meningkatkan semangat ahli parti geng MAT SABUn menginspirasikan (konon padaha ciplak) logo mereka dari stesen TV TAMIL... kenapa? Mat sabuN mahu ahlinya sembang 'kencang' dan "pantas' seperti dalam filem2 TAMIL dan beraksi 'HEBAT" dan 'NAMPAK REAL' pun macam dalam filem tamil... senang cerita keje sikit sembang riuh sekampung... kene sikit dia punya aksi pehh terbang sana sini... MALAH mat SABUn mahu ahli mereka GAGAH macam hero tamil... kebal, kuat dan adeesyummm!!!


http://2.bp.blogspot.com/-bae7M9j3LwM/Vfr53sj_99I/AAAAAAABDrw/EeBizviFEz4/s320/amanah%2Bdan%2Bimayam.jpg


TAHNIAH LAH PADA SIAPA MASUK PARTI NI... KERANA... 
1. SUDAH JADI AGEN DAPiggy... 
2. BERSEKONGKOL MEMECAH BELAHKAN MELAYU ISLAM
3. BERADA DALAM GENG PENYOKONG PLURALISME DAN LIBERALISME AGAMA
4. MENGKHIANATI PERJUANGAN ISLAM - RAMAI KELUAR DARI PAS.  Seterusnya

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.