Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 26, 2015

VIRAL INI FITNAH, PERDANA MENTERI HANYA AKAN BERUCAP PADA 1 OKTOBER 2015


SESI UCAPAN PERDANA MENTERI MALAYSIA HANYA BERMULA 1 OKT

Rombongan Perdana Menteri DS Najib dan menteri baharu sahaja tiba di New York hari Sabtu waktu Amerika (26 September 2015).

Namun begitu, jadual ketat rombongan Perdana Menteri menanti di New York. Baca berikut

Pada 11.30am, 26/10/2015 acara dimulakan dengan perjumpaan dengan pelajar-pelajar Malaysia bersama Menteri Pengajian Tinggi, DS Idris Jusoh.

Manakala, pertemuan dan Majlis Dialog pelajar Malaysia dengan YAB Perdana Menteri akan diadakan pada 28-10-2015 pukul 4petang waktu tempatan di sini.

Artikel yang diviralkan ini http://malaysiansmustknowthetruth.blogspot.my/2014/09/najib-berucap-hanya-depan-rosmah.html ternyata berniat jahat untuk menjatuhkan imej negara kita dan kepimpinan negara. 

Gambar dalam artikel tersebut diambil semasa tahun 2014 tetapi terdapat gambar yang dipost adalah gambar semasa pemimpin negara lain sedang berucap.

Perkara seperti ini amat mengecewakan kerana apabila melibatkan negara dan masa depan rakyat kita, berita-berita palsu seperti ini akan memberi mesej yang negatif kepada masyarakat dalam dan luar negara.


2 comments :

Anonymous said...

Si BANGKAI-BANGKAI BABI RASIS yg. asyik dok GERTAK BANGSA Bumiputera Melayu termasuk YAB PM tercinta kita, DS Mohd. Najib Tun Razak, dan Isteri, YB DS Rosmah Mansur, termasuk GERTAKAN RASIS dari si Duta China tu yg. begitu DAJAL nak masuk campur HAL EHWAL negara kita mcm. ZAMAN KOMUNIS chin peng-BANGKAI BABI SIAL depa dulu - PI MAMPOS! Dasar tak SEDAQ diri si DutaBANGKAI BABI RASIS dari China ni – BUMIPUTERA Islam Uighur dan BUMIPUTERA Buddha Tibet, si rejim CHINA, boleh TINDAS/BUNUH/ROMPAK sesuka hati dlm. GENOSID pula!

Apahal, masa PENGGANAS BersHIT RASIS SIAL-ANJING PENDATANG Anti-Islam/Melayu RASIS DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN/KULI-Barat-ISrael/ZIONIS-SOROS/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH/PERASUAH-no 1, berdemo HARAM JADAH, nak mengGULINGkan YAB PM Bumiputera Islam/Melayu kita, DS Mohd. Najib Tun Razak, UMNO/mana-mana institusi BUMIPUTERA/ISLAM, dan KERAJAAN kita di NEGARA ISLAM kita ni di Malaysia dan di global, kat DATARAN MERDEKA selama DUA hari, masa nak HARI KEMERDEKAAN kita, tak pula ketua-ketua PENGGANAS BerSHIT ni semua diREMAN/diTANGKAP/diHINA sewenangnya, mcm. pemimpin Islam/Melayu kita dari Himpunan Rakyat/Melayu BERSATU?!
Dahlah tu, ada pengganas BErSHIT BANGKAI BABI RASIS ni sampai PIJAK dan KENCING kat gambaq-gambaq pemimpin BANGSA Bumiputera Islam/Melayu kita, YAB PM, YB DS Haji Hadi dan YAB Almarhum Tunku Abdul Rahman kita, dan cucuk hidung YAB PM TERCINTA kita; buat imej LUCAH ke atas YAB PM kita serta KENCING kat MERATA kat Dataran Merdeka waktu demo HARAM BABI tu; apa KEJADAHNya ni?! Sedangkan MAJORITI Rakyat, terutamanya BANGSA Bumiputera Islam/Melayu seolah diPAKSA berdiam diri , seolah mcm. kita ni TAK dak MARUAH lansung, serta KESELAMATAN, dan IDENTITI dan HAK kita ni diHINA juga mcm. SAMPAH?!


Nek Tempoyak.

Anonymous said...

Dan lu si NYANYUK-GILA-KUASA MADEY, legasi lu dah MAMPOS dgn. HINA SELAMAnya-mcm-ANJING KURAP-KULI-puak BANGKAI BABI RASIS! Dasar si PENYAMUN/PEROMPAK masa dia DIKTATOR dulu dgn. TOKEY-TOKEY PENJILAT dia; tak SEDAQ diri - HARAM JADAH!

SPRM buka balik kes Pulau TIOMAN cthnya di mana disyaki tanah kampung BUMIPUTERA Islam/Melayu diPAKSA jual dgn. amat MURAH kat si Pendatang KAPIRDAJAL termasuk dari SingaPORK dan si PENJILAT PENGKHIANAT Kedah ni! Siasat juga satu lagi hotel mewah VincentPENJILAT ni kat Langkawi - JANGAN pula keadaan pengambilan tanah org. kampung yg. sama spt. di Tioman! Kat siapa RAKYAT boleh MENGADU no, kalau si SPRM ni tak buat KERJA dia dgn. betul – takkan SPRM ni KEBAL undg-undg. pula (yg. ganjilnya bukan main BERAPI nak SIASAT IMDB dan YAB PM kami saja – tapi isu DEIG tu mahupun DERMA utk. PKRHOMO/DAPBANGKAI BABI dr. CIA-Mossad/Soros-NED/PAP, awat SPRM ni senyap aja?)!

Sudah tiba masanya, para KETURUNAN penduduk kpg. Islam/Melayu kita termasuk di TIOMAN (dan mungkin Langkawi) ini berhak dpt. KEADILAN dan PAMPASAN yg. sewajarnya!

SPRM, sebelum lu nak suruh YAB PM dan Kerajaan kita kerja 'berintegriti' konon [tapi si SPRM ni tak dak pula masalah BEKERJASAMA dgn. si Transparency InternationalBANGKAI BABI yg. diTAJA si PENGGANAS/PENYAMUN/PEROMPAK/PERASUAH- CIA/YAHUDI ZIONIS-no.2, Soros (no.1 adalah Yahudi ZIONIS-TUANnnya, Empayar Rothschild, yg. MENUBUHkan ISraelHARAM JADAH dgn. amat GANAS], baik lu SPRM sendiri BERINTEGRITI paling dahulu- buka balik kes ini - lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini psl. si DALANG DUA MUKA PENGKHIANAT-no-1 di http://thekl-chronicle.blogspot.com/2015/08/warkah-buat-tun-mahathir-benarkah.html (walau telah dinafikan VincentPENJILAT tu, kenapa YAB PM kita boleh pula diSIASAT dgn. begitu KEJAM hanya berdasarkan FITNAH-FITNAH palsu berkaitan IMDB):

Warkah Buat Tun Mahathir: Benarkah Vincent Tan Derma RM 400 juta Kepada @dapmalaysia?

Amin Yatim, Wednesday, August 5, 2015

Nek Tempoyak.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.